CONTACT OUR SALES AGENT

ARIFAH VACATIONS

(Sales Agent under Letsgotojapan.com / Any Payment need to be done into Letsgotojapan.com current account)

Hubungi Arifah Vacations untuk Tempahan.

 1. Call/Whatsapp/Sms : 017-5476521                                                            

 2. Email : arifahnorihan@gmail.com

 3. Facebook : https://www.facebook.com/arifa.hassan.1                       

 4. Instagram : https://instagram.com/arifahhassan

 5. Anda juga boleh mengisi message anda diruangan CHAT di sebelah bawah kanan webpage ini dan kami akan hubungi anda segera.

 

Pilihan Pakej-Pakej Arifah Vacations.

 1. https://letsgotojapan.com/sugoi-autumn-mt-fuji-tokyo-5d4n-dari-rm1790/
 2. https://letsgotojapan.com/sugoi-autumn-mt-fuji-tokyo-6d5n-dari-rm1990/
 3. https://letsgotojapan.com/sugoi-sakura-mt-fuji-tokyo-5d4n-dari-rm1790/
 4. https://letsgotojapan.com/sugoi-sakura-mt-fuji-tokyo-6d5n-dari-rm1990/

 

10 KELEBIHAN KAMI:

 1. Pakej kami sudah TERMASUK PENGINAPAN DAN TIKET MASUK. Anda TIDAK PERLU RISAU dengan kos perbelanjaan lain selain makan minum mengikut selera anda (kami akan guide ke kedai makan) dan lain-lain shopping.

 2. Jadual pakej kami adalah FLEXIBLE bergantung pada anda untuk menyusun jadual percutian anda sendiri mengikut keselesaan kumpulan anda.

 3. TIADA HAD MASA diberikan pada anda di sesuatu lokasi dalam itinerary bergantung kepada keperluan ada.

 4. Tour guide kami adalah berbangsa melayu bagi MEMUDAHKAN anda untuk BERKOMUNIKASI.

 5. Travel Insurance dari SYARIKAT TERKEMUKA ETIQA SUDAH TERMASUK supaya anda sekurang-kurangnya anda rasa lebih selamat dari awal hingga akhir travelling.

 6. COMPLIMENTARY Sehelai T-SHIRT Setiap Seorang EDISI TERHAD.

 7. COMPLIMENTARY MINUMAN akan diberikan Setiap Hari kepada setiap peserta.

 8. PERCUMA pakej seorang dewasa bilangan ke 16 sekiranya cukup 15 peserta dalam satu group.

 9. Itinerari pakej kami lebih FOKUS KEPADA KEISTIMEWAAN SETIAP MUSIM di Jepun supaya anda boleh merasai KEISTIMEWAAN MUSIM-MUSIM dalam percutian anda.

 10. Juru Runding kami BASED DI MALAYSIA bagi memudahkan anda untuk menghubungi untuk pertanyaan sebelum membuat bayaran.

 

Mengenai Letsgotojapan.

 1. Letsgotojapan pada awalnya bermula dengan SATU ENTRI BLOG pada 08 December 2010 yang bertajuk Shibuya Amin’s Friends Guide 2011 (http://tokyoguide.blogspot.my/2010/12/tokyo-guide-2011-ground-only.html) bertujuan MEMBANTU RAKAN_RAKAN TERDEKAT untuk ke Jepun bagi mengenali negara Jepun dengan lebih dekat berbekalkan sedikit pengalaman belajar di Jepun.

 2. Dengan sokongan dari rakan-rakan yang menggunakan perkhidmatan guide itu maka terbinalah SATU WEBSITE Letsgotojapan ini (www.letsgotojapan.com) pada tahun 2011.

 3. Letsgotojapan seterusnya DIDAFTARKAN sebagai salah satu syarikat konsultasi dan pusat informasi berkaitan hal-hal Jepun dengan nama Lets Go Tokyo (002226642-K).

 4. Letsgotojapan pada mulanya bergerak secara part time oleh Amin ketika bekerja sebagai IT Engineer di syarikat penyiaran Astro di Malaysia sehingga mula beroperasi SECARA FULL TIME pada July 2015.

 5. Sehingga May 2016, dengan izin Allah S.W.T, Letsgotojapan telah MENGURUSKAN sekurang-kurangnya 200 orang pelancong Malaysia dari 32 kumpulan yang berbeza.

 6. In shaa Allah, minta-minta dengan sokongan dari anda semua, kami dapat meneruskan lagi perkhidmatan ini dengan misi memberi PILIHAN YANG TERBAIK untuk pelancong Malaysia yang ingin melihat keindahan negara matahari terbit ini.