Mengenai Letsgotojapan.

 1. Letsgotojapan pada awalnya bermula dengan SATU ENTRI BLOG pada 08 December 2010 yang bertajuk (http://tokyoguide.blogspot.my/2010/12/tokyo-guide-2011-ground-only.html) bertujuan memberi SERVIS KHIDMAT NASIHAT membantu rakan-rakan terdekat untuk ke Jepun bagi mengenali negara Jepun dengan lebih dekat berbekalkan sedikit pengalaman belajar di Jepun.

 2. Dengan sokongan dari rakan-rakan maka terbinalah SATU WEBSITE Letsgotojapan ini (www.letsgotojapan.com) pada tahun 2011.

 3. Letsgotojapan seterusnya didaftarkan sebagai salah satu Pusat Konsultasi, Servis Khidmat Nasihat dan Pusat Informasi berkaitan hal-hal Jepun dengan nama Lets Go Tokyo (002226642-K)

 4. Maklumat dan info terbaru mengenai Letsgotojapan boleh diperolehi dari laman facebook kami iaitu www.facebook.com/letsgotojapan

 5. In shaa Allah, minta-minta dengan sokongan dari anda semua, kami dapat meneruskan lagi perkhidmatan ini dengan misi membantu pelancong Malaysia yang ingin melihat keindahan negara matahari terbit ini.

Hubungi Letsgotojapan untuk Tempahan.

 1. Call/Whatsapp/Sms : 012-9635296                                                            

 2. Email : book@letsgotojapan.com

 3. Facebook : https://www.facebook.com/letsgotojapan                       

 4. Instagram : https://instagram.com/letsgotojapan

 5. Anda juga boleh mengisi message anda diruangan CHAT di sebelah bawah kanan webpage ini dan kami akan hubungi anda segera.

POLISI PEMBAYARAN SERVIS

 1. Deposit adalah ‘non-refundable’, ia akan dikira sebagai jaminan tempahan hotel dan juga caj pemprosesan perkhidmatan . Bayaran penuh mestilah di bayar mulai 2 bulan sebelum tarikh pakej percutian.

 2.  Emergency contact : 012-3126335

 

—> INFO PENTING – DISCLAIMER DARI LETSGOTOJAPAN <—

#Disclaimer

Mohon #disampaikan info ini pada kawan-kawan terdekat supaya tiada lagi mangsa seterusnya.

Kami mendapat #info dari rakan terdekat ada mangsa #penipuan dari satu Travel Agency yang mempunyai #nama hampir #sama dengan kami.

Dengan ini kami ingin mengumumkan bahawa agency kami #tiada apa-apa #kaitan dengan agency tersebut seperti yang dalam screen shot ini.

Letsgotojapan.com sudah beroperasi sejak 2011 dan Alhamdulillah tidak mempunyai kes tipu atau reputasi buruk.

Mohon #disampaikan info ini pada kawan-kawan terdekat supaya tiada lagi mangsa seterusnya.

Minta-minta semua selamat dan dipermudahkan.

#Pengumuman