MENGENAI LETSGOTOJAPAN

Mengenai Letsgotojapan.

  1. Letsgotojapan pada awalnya bermula dengan SATU ENTRI BLOG pada 08 December 2010 yang bertajuk Shibuya Amin’s Friends Guide 2011 (http://tokyoguide.blogspot.my/2010/12/tokyo-guide-2011-ground-only.html) bertujuan MEMBANTU RAKAN_RAKAN TERDEKAT untuk ke Jepun bagi mengenali negara Jepun dengan lebih dekat berbekalkan sedikit pengalaman belajar di Jepun.

  2. Dengan sokongan dari rakan-rakan yang menggunakan perkhidmatan guide itu maka terbinalah SATU WEBSITE Letsgotojapan ini (www.letsgotojapan.com) pada tahun 2011.

  3. Letsgotojapan seterusnya DIDAFTARKAN sebagai salah satu syarikat konsultasi dan pusat informasi berkaitan hal-hal Jepun dengan nama Lets Go Tokyo (002226642-K).

  4. Letsgotojapan pada mulanya bergerak secara part time oleh saya (Amin) ketika bekerja sebagai IT Engineer di syarikat penyiaran Astro di Malaysia sehingga mula beroperasi SECARA FULL TIME pada July 2015.

  5. Sehingga May 2016, dengan izin Allah S.W.T, Letsgotojapan telah MENGURUSKAN sekurang-kurangnya 200 orang pelancong Malaysia dari 32 kumpulan yang berbeza.

  6. In shaa Allah, minta-minta dengan sokongan dari anda semua, kami dapat meneruskan lagi perkhidmatan ini dengan misi memberi PILIHAN YANG TERBAIK untuk pelancong Malaysia yang ingin melihat keindahan negara matahari terbit ini.

Posted in: Uncategorized

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment